Floreer Consultancy is opgericht door Floor Buitelaar. Floor is sinds jongs af aan al gepassioneerd over eten en heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd op het gebied van plantaardige- en veganistische voeding. Daarmee weet ze als geen ander wat er speelt binnen deze markt, wat de consumenten behoefte is en hoe de retail hierop kan inspelen. Het is haar persoonlijke ambitie om gezond eten toegankelijker te maken. 

De afgelopen jaren heeft Floor binnen diverse functies in de food- en non-food retail gewerkt. Hiervoor heeft ze Commerciële Economie en Strategic Management gestudeerd, gericht op consultancy (MSc). Daarnaast heeft ze in Seoel, Zuid-Korea gewoond en hier veel Aziatische retail inspiratie opgedaan, met name in de out-of-home markt. 

Floreer Consultancy werkt samen met andere experts, zowel uit het retail vakgebied als de vegan branche, om zo tot het beste resultaat voor u als opdrachtgever te komen.

Benieuwd hoe Floreer Consultancy uw bedrijf kan begeleiden bij het zetten van plantaardige en veganistische stappen? Neem dan contact met ons op:

info@floreerconsultancy.nl | +316-43805821